Sage 100

Klaar voor de toekomst met Sage 100

Sage 100 stroomlijnt uw bedrijfsprocessen en zorgt ervoor dat u moeiteloos samenwerkt met
uw klanten,leveranciers, banken, boekhouders en andere partners.

Met Sage 100 kiest u voor een hogere rentabiliteit, meer tevreden klanten, lagere bedrijfskosten en een goed onderbouwde besluitvorming.

 

 

Kies de modules die u nodig heeft

Commercieel beheer en CRM

Met Sage 100 versnelt en vereenvoudigt u de verkoopprocessen en ziet u in een oogopslag wat de status is van een bepaalde bestelling. U kiest ervoor om sneller offertes op te maken, uw aankoop- en voorraadbeheer te stroomlijnen en uw facturen eenvoudig te beheren. Zo werkt u snel en efficiënt samen met klanten, leveranciers en andere derde partijen.

Productiebeheer

Met Sage 100 Productiebeheer bent u in staat om uw productieproces beter te controleren en te optimaliseren. U vermindert uw opslagkosten, wint aan flexibiliteit, uw onderneming wordt productiever en elke stap in het proces is traceerbaar. Met Sage 100 Productiebeheer beschikt u over een slimme productietool die u volledig kunt afstemmen op uw persoonlijke wensen met opties à la carte: planning, onderhoudsbeheer, kostenraming, S&OP/MPS en de kwaliteits- of werkvloermodule.

Boekhouding

Krijg controle over uw cijfers en vertrouw op de resultaten. Sage 100 helpt u het overzicht te bewaren en geeft u steeds in realtime de meest recente gegevens. Om u niet te overladen met gegevens, krijgt u alleen de informatie te zien die voor uw functie relevant is. Dankzij de automatische rapportering en een overzichtelijk dashboard kunt u sneller bijsturen en processen stroomlijnen waar nodig.

Sage BI Reporting

Verspil niet langer tijd aan het manueel opstellen van rapporten. Sage BI Reporting haalt automatisch gegevens op uit Sage 100 en zet ze om in overzichtelijke Excel-rapporten. Zo beschikt u over alle informatie die u nodig heeft om meteen de juiste strategische keuzes te maken.
CTA: Ik wil de brochure over Sage 100 downloaden

 
 

Onze klant Van Haut getuigt

Zeventien jaar. Zo lang werkt importeur van bouwmachines en bouwmaterieel Van Haut al samen met Sage. Sinds kort werken ze ook met Sage 100. Benieuwd wat zij ervan vinden? Bekijk dan even deze videotestimonial.

 
 

Waarom kiezen voor Sage 100?

Groei mee met uw bedrijf

Is uw bedrijf in volle groei? Geen probleem. U beslist zelf welke softwaremodules u nodig heeft en welke niet. Sage 100 biedt de keuze uit Commercieel Beheer en CRM, Boekhouding en Financieel Beheer, Productiebeheer of BI Reporting. Naargelang uw groei kunt u voor één van deze modules kiezen of verschillende combineren.

Verbind uw bedrijf

Op kantoor, onderweg of thuis, u staat altijd in verbinding met uw klanten, leveranciers, uw bank, accountant of eigen medewerkers. Het enige wat u daarvoor nodig heeft, is een stabiele internetverbinding. Dat moet nog wel lukken, toch?

Overzichtelijke dashboards

Op uw dashboard krijgt u meteen alle KPI’s te zien. Zo neemt u de juiste beslissingen en waakt u over de winstgevendheid en de financiële gezondheid van uw bedrijf.

Werk efficiënter

Beheer uw marges, cashflow, voorraad, dienst na verkoop en klantenrelaties op een efficiënte manier.

Kies voor mobiliteit en veiligheid

Met Sage 100 heeft u op elk moment en via eender welk device toegang tot uw software en tot uw gegevens. Beheer uw bedrijf vanop afstand op een veilige manier.

Werk conform de wet

Of het nu gaat om GDPR-wetgeving, fraudebestrijding of e-facturatie, dankzij de automatische updates in Sage 100 werkt u altijd conform de wet.

 

Van Sage DBFACT naar Sage 100

 

 

Overweegt u om over te schakelen naar Sage 100 maar zit u toch nog met een aantal vragen?

Raadpleeg dan onze Frequently Asked Questions. De kans is erg groot dat u daar het antwoord terugvindt.

 

Bekijk de Sage 100 webinars


Introductie Sage 100


Het verkoopproces in Sage 100


De klantenfiche in Sage 100

 

Nog vragen?

Heeft u nog extra vragen, wilt u graag persoonlijk advies of wil u meer te weten komen over onze andere softwarepakketten zoals Sage BOB of Sage X3 Enterprise Management? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.